NISS - Nordisk institutt for scene og studio

HØYSKOLE- OG

FAGSKOLESTUDIER

Du er her: Home / Supplerende opptak /

Supplerende opptak på enkelte studier

På følgende studier har vi per dags dato supplerende opptak: Høyskolestudium i visuell kunst og Fagskolestudium i makeup.

På følgende studier har vi per dags dato supplerende opptak: Høyskolestudium i visuell kunst, Diplomstudium i lys og scene og Diplomstudium i skuespill.

Les mer om studiene her:

Opptaket til Visuell kunst og Lys og scene avsluttes når alle studieplasser er fylt opp, vi anbefaler derfor at du sender søknad så fort som mulig. Vær forberedt på å bli satt på venteliste.

Opptak Skuespill: Send din søknad til Skuespill så fort som mulig, vi foretar løpende vurdering. Ny mulighet for gjennomføring av første opptaksprøve er lørdag 9. juni, din søknad må derfor være oss i hende i rimelig tid før denne dato. Opptaksprøve del 2 gjennomføres i uke 24.

Per dags dato er det ingen ledige studieplasser på fagskolestudiet i Makeup eller høyskolestudiet i Film og tv, men erfaringsmessig dukker det ofte opp enkelte ledige studieplasser nærmere sommeren. Ønsker du å søke / stå på venteliste på disse studiet, send inn søknad så fort som mulig.

FØLG MED PÅ NISS.NO

enkelte av de andre studiene kan det også bli muligheter for å søke. Følg med på nettsiden framover for eventuelle supplerende opptak.

Publisert 23.04.12

Skriv ut Skriv ut Tips en vennTips en venn

Aktuelle kurs

Hva skjer?

Få nyhetsbrev fra NISS

Vil du ha oppdatert informasjon om våre arrangementer?

   

Meld deg på vår mailingliste:

 

 

Besøksadresse: Christian Krohgsgt. 2, 0186 Oslo - Postadresse: P.b. 9215 Grønland, 0134 Oslo
Tel: (+ 47) 22 05 75 50 - e-post: post@niss.no