Skuespillkunst

Student ved Skuespillerutdanningen ved NISS

I snart 15 år har NISS utdannet profesjonelle og selvstendige skuespillere med et personlig scenespråk, og tidligere studenter finnes over alt i teater-, film- og tv-prosjekter i Norge.

Undervisningen skjer individuelt og i gruppe, samt i form av seminarer, workshops og prosjekter som resulterer i visninger og forestillinger. Skolen samarbeider jevnlig med profesjonelle institusjoner og aktører.
I tillegg til en fast lærerstab med bred faglig erfaring engasjeres også gjestepedagoger til undervisning og instruksjon.Flere tidligere studenter er å finne som en del av det norske teater- og filmmiljøet, men også innen det frie scenekunstfeltet. Som student hos oss blir du en del av et kreativt miljø med høy puls, mye moro og hardt arbeid. Du vil ha tilgang til profesjonelt utstyr og fasiliteter, bli inspirert og undervist av lærere hentet fra
bransjen og samarbeide tverrfaglig med studenter ved andre programmer. Er du initiativrik gir dette deg unike muligheter, også til å bygge nettverk i studietiden.

Skriv ut Skriv ut Tips en vennTips en venn

eZ Publish™ copyright © 1999-2014 eZ Systems AS