NISS - Nordisk institutt for scene og studio

HØYSKOLE- OG

FAGSKOLESTUDIER

Du er her: Home / Populærmusikk / Nyheter / 4sound-stipendet 2011 /

4sound-stipendet 2011

4sound-stipendet 2011

4sound-stipendet  for 2011 ble delt ut til førsteårsstudent ved Musikerutdanningen, Ole-André Sjøgren.

4Sound-stipendet deles ut av NISS i samarbeid med 4Sound og Imerslund Musikk, og vinneren kåres av Musikerutdanningen. Stipendet innebærer at halvparten av studieavgiften for andreåret dekkes av 4 Sound / Imerslund Musikk og av NISS. Stipendet har i år en verdi på kr. 19 000,-.

Blåst i bakken

Ole-André er førsteårsstudent ved Musikerutdanningen og har gitar som sitt hovedinstrument. Han ble kalt opp på scenen under NISS sitt avslutningsarrangement på Christiania Teater, og kom rett fra en miniturné i Nord-Norge sammen med en venn som har gitt ut plate. – Jeg ble blåst i bakken da jeg fikk stipendet, forteller han.

- Nivået på studentene her er utrolig høyt, det så jeg på eksamenene. Det var derfor mange kandidater til dette stipendet, så dette hadde jeg ikke regnet med, sier han.

Ole André forteller at han setter stor pris på det økonomiske, men at det er ikke det største. Det å få denne bekreftelsen fra så fagkompetente folk setter jeg utrolig høyt, forteller han.

Et forbilde og en inspirasjonskilde

- Årets vinner har utmerket seg som en dyktig, grundig, kreativ, positiv, sosial og hardt arbeidende student, sier faglig leder Audun Molde. Som student er Ole-André, gjennom sine gode og profesjonelle holdninger overfor medstudenter, lærere og veiledere, et forbilde og en inspirasjonskilde, fortsetter han.

- Ole-André har i løpet av sitt første studieår på NISS vist stor innsats for å utvikle sine allerede gode ferdigheter og kunnskaper, både på sitt instrument, og i hele bredden av sin kompetanse. De faglige resultatene er svært gode. Han har vist stort utvikling, og har et spennende potensial videre mot et profesjonelt nivå, avslutter Molde.

Spiller i samme band som fjorårets vinner

Prisen ble overrukket av fjorårets vinner, Fredrik Egner, som syntes Ole-André var en verdig arvtager. De to spiller gitar i samme band utenfor skolen, og Fredrik hadde følgende råd til kameraten: Fortsett som du har gjort - jeg kunne hatt mange råd å gi noen andre, men du er jo allerede inne i miljøet. Denne prisen er din bekreftelse på at ”Ja, du er flink”, avslutter han.

NISS gratulerer!

Les mer

Skriv ut Skriv ut Tips en vennTips en venn

Aktuelle kurs

Hva skjer?

Få nyhetsbrev fra NISS

Vil du ha oppdatert informasjon om våre arrangementer?

   

Meld deg på vår mailingliste:

 

 

Besøksadresse: Christian Krohgsgt. 2, 0186 Oslo - Postadresse: P.b. 9215 Grønland, 0134 Oslo
Tel: (+ 47) 22 05 75 50 - e-post: post@niss.no