NISS - Nordisk institutt for scene og studio

HØYSKOLE- OG

FAGSKOLESTUDIER

Du er her: Home / Populærmusikk / Nyheter / Konsert med egne låter /

Konsert med egne låter

Konsert med egne låter på NISS mai 2011

5. mai var det igjen duket for samspillskonsert. En rekke utdanninger bidro til å gjøre skoleårets siste konsert til en flott opplevelse.

Temaet for konserten var ”egne låter” og på scenen sto fem band fra Musikerutdanningen. Publikum fikk høre låter innen en rekke sjangere, og det ble både chello, hip hop og tango.

BINDELEDDET

Rebekka S. Johannessen, førsteårsstudentent på Prosjektledelse kultur var prosjektleder for konserten. - Jeg skal være bindeleddet mellom alle utdanningene og sørge for at alle gjør det de skal og at ting går rundt, forteller hun. Dette er jo den fjerde konserten i år, så de fleste vet hva de skal gjøre, men det dukker jo alltid opp ting.

- Jeg har blitt tryggere på meg selv og lært mye av å måtte stå foran mange mennesker og snakke. Jeg lærer også mye om å ta ting som plutselig dukker opp og beholde roen. - Det er kjempegøy å jobbe med sammen med så mange forskjellige studenter på en gang. Det har vært lærerikt og inspirerende. Man knytter jo også nettverk, telefonlista mi har doblet seg siden jeg startet på NISS, avslutter hun.

Rebekka og Per Øyvind

SISTE KONSERTPROSJEKT

Per Øyvind Eggum, er andreårsstudent på Lys og scene, og prosjektleder.

- Som prosjektleder skal jeg ha oversikt over alt som skjer, forteller han. - Jeg må følge med, delegere og sørge for at alle gjør det de skal.

Han forteller at de startet med konsertprosjektet rett før påske, og at de på sin siste konsert har en nyinnkjøpt stretchduk og leid inn Pixel Line LED-armaturer. - Det blir trist å ikke gjøre dette igjen, men vi skal gå ut med et pang, lover han.

Jørn og Carsten

RUTINE

Fra Lydteknikk er det to prosjektledere, andreårsstudentene Carsten Jordell og Jørn Olav Kristmoen.

- Som prosjektledere er vi med og planlegger hvordan lyden skal gjennomføres, og har det overordnede ansvaret, forteller Jørn, som har ansvaret for lyden ut, eller ”front of house” mens Carsten har ansvaret for monitorlyden på scenen. - Det begynner å bli litt rutine med konsertjobbing, forteller Carsten, men det er jo litt ekstra når man er prosjektleder, jeg må for eksempel følge med på omriggen, delegere ansvar når vi skal rigge om og finne ut av linjene: det vil si hva som skal kobles til av mikrofoner.

Se bilder fra konserten:

LES MER

Publisert 06.05.11

Skriv ut Skriv ut Tips en vennTips en venn

Aktuelle kurs

Hva skjer?

Få nyhetsbrev fra NISS

Vil du ha oppdatert informasjon om våre arrangementer?

   

Meld deg på vår mailingliste:

 

 

Besøksadresse: Christian Krohgsgt. 2, 0186 Oslo - Postadresse: P.b. 9215 Grønland, 0134 Oslo
Tel: (+ 47) 22 05 75 50 - e-post: post@niss.no